2012. április 25., szerda

Vámpírvér

Sziasztok!

Végre elolvastam Kresley Cole: Halhatatlanok alkonyat után sorozat 4. részét, erről szeretnék most egy kis véleményt írni.
Kezdeném azzal, hogy OMG..., ha valaki még nem olvasta annak ideje rákeresnie valahol, mert egyszerűen zseniális és letehetetlen.

Spoiler
Ebben a részben a vámpír Wroth testvérek egy újabb tagját ismerjük meg, Conradot. Bevallom őszintén ebben a sorozatban nem bírom nagyon a vámpírokat, még a jobb fajtájukat se igazán, de Conradnak sikerült belopnia magát a szívembe. A másik "főszereplő" pedig Néomi az egykori táncos, aki most szellemként él egykori házában, amiben meggyilkolták. Szegényt nagyon sajnáltam és a kíváncsiság, hogy hogy fog ebből kimászni mikor eddig Conrad az egyetlen, aki látta, követelte az olvasást. :)
Nagy sajnálatomra a valkűrök nem sokat tűntek fel most benne, de ahol ott voltak az garantáltan remek rész volt. Egyszerűen imádom őket a viselkedésükkel.
Ami pedig még szintén jó volt, hogy az Örökösödés is kezd kibontakozni a háttérben, legalábbis nekem úgy jött le. Ennek már épp ideje szerintem a 4. rész körül, hisz szerintem a sorozat ezt a cselekményt követi a legjobban és már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mi lesz belőle. Persze vannak benne így is izgalmak és remek romantikus könyv.

Azt hiszem ennyi elég is lesz most. :)

Puszy Cathy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése