2012. július 15., vasárnap

A burok

Sziasztok!

Megint egy kis véleményt hoztam nektek.:) 

Nem tudom hányan ismeritek ezt a könyvet. Én hiába imádom a Twiligh-ot, az írónőnek ez a könyve tartalom alapján nem fogott meg, még egy jó ismerős véleménye se segített. Aztán nem rég végül csak kivettem a könyvtárból és rá kellett ébrednem, hogy tényleg egy fantasztikus könyvről van szó. Picit bánom, amiért nem szántam rá magam előbb, de ez van.

Na és akkor a történetről. :) Jó azt bevallom, ezek a földönkívüli lények a könyv végére se nyerték el nagyon a tetszésemet. Meg maradt bennem jó pár kérdés velük kapcsolatban, mert el nem tudom képzelni, hogy jutottak ennyire, mikor olyan fura testük van.
A karakterek is szerethetőek voltak. Ahhoz képest, hogy az elején úgy gondoltam Jared lesz a kedvenc, eléggé ellenszenves lett, helyette viszont jött Ian, aki egy nagyszerű szereplő szerintem.
Húú de nagyon izgalmas részek ebbe se voltak, pont, mint a Twilight-ban, ennek ellenére teljesen szerethető. Arra itt is rájöttem mi lesz a végén, de az írónő sikeresen megírta úgy, hogy azért végigizgultam a történetet, na meg meg is sirattam. :)

Meg nem tudom, ki gondolt bele, de nekem itt egy valami nagyon különösnek tűnik, bár lehet csak véletlen. Viszont ott van Ian karaktere, aki teljesen úgy néz ki, mint Ian Somerhalder és még a név is az. A közelgő filmről pedig csak annyit, hogy szerintem a szereplőválogatás nagyon rossz. :/

Szóval mindenkinek tudom ajánlani, azoknak is, akiket esetleg a tartalom riaszt vissza. :)

Puszy Cathy

2 megjegyzés:

 1. Picit írhatnál többet mondjuk az alapsztoriról, hogy aki nem ismeri a könyvet, az kedvet kapjon hozzá vagy épp értsen valamicskét abból, hogy kb mit miért írhatsz. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszi a tanácsot :) Hát gondoltam ott a tartalom a hátulján, meg nem akarok lelőni semmit, de legközelebb megfogadom, amit írtál :)
   puszy

   Törlés