2012. október 15., hétfő

Álarc mögé rejtve

Sziasztok!

Nem rég belekezdtem egy új történetbe, aminek nyitottam is egy blogot. Kivételesen semmi fantasy nem lesz benne, viszont akcióból így se lesz hiány ;)

Tartalma:
Park Kitty HyoYeon egy átlagos lány, vagy lehet mégse? Magyarországon él, de Koreában született, hisz édesanyja koreai, viszont szinte rögtön születése után apjával visszajött Magyarországra. Azt, hogy miért váltak szét szülei nem tudja. Az édesapját hiába kérdezte, sose árult el semmit. Csak annyit tud anyjáról, hogy tőle örökölte a nevét, mert őt is Park HyoYeonnak hívják, és van egy fényképe róla, semmi több. Azt viszont hamar megtanulta, hogy ha kérdezgeti apját, azzal csak felhúzza. Persze nem adta fel ilyen könnyen, mióta az eszét tudja egyetlen vágya kijutni Koreába és megkeresni édesanyját. Persze fél attól, hogy a nő azért dobta el magától, mert nem akarta őt, ám még ez se fogja vissza.
Most pedig érettségi után egy nagyszerű lehetőséget kapott. Kisgyerekkora óta táncol és a tanára most egy Seoulban (Korea fővárosa) megrendezett versenyen akarja, hogy részt vegyen. Nem is kérdéses, Kittynek a beleegyezése. Viszont apjának mást hazudott, mert tudta jól, hogy Koreába soha nem engedné el.
Így mivel vihet magával egy kísérőt, barátnőjével, Nórával útnak indulnak Seoulba -, szüleik szerint persze Amerikába tartanak egyetemre.
A versenyen megismerkedik egy énekes, táncos csapattal, akik beveszik maguk közé. Úgy látszik remek barátokra lelt és talán többre is az egyik srác személyében. De bizony nem minden az, aminek látszik...
Vajon megtalálja az édesanyját? Megtudja miért nem kereste soha lányát? Ami pedig a legfontosabb, keresés közben vajon milyen mélyre kerül, Nórával együtt Korea alvilágába?

Katt a képre, ha érdekel! ;)

Puszy, Cathy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése