2015. március 5., csütörtök

Éjszakai játékok

Ez a mű egy Vámpírakadémia pályázatra íródott. A történet a 6. rész után játszódik, egy saját elképzelés, új főszereplővel.
Azoknak is ajánlom, akik nem ismerik a sorozatot, mert mindent megérthet, ha elolvassa a mindjárt leírt apróságokat az alapokról. Ugyanis a Vámpírakadémia világához ragaszkodtam, de a történethez magához nem nagyon.
Jó olvasgatást hozzá! :)


Alapok: Kétfajta vámpír van, a morák (normálisan öregszenek; vért isznak, de nem ölnek meg embereket; mindegyikük tudja használni valamelyik elemet (tűz, víz, föld, levegő); születnek (két mora gyermeke); sápadtak; vékonyak; magasak általában), a strigák a gonosz vámpírok (halhatatlanok; fehér a bőrük; vörös a szemük; kegyetlen gyilkosok; megölési módjuk: 4 elemmel megáldott ezüst karó a szívbe, felgyújtás, lefejezés; vagy átváltozás útján alakulnak, vagy a morák át tudnak változni, ha megölnek valakit) és vannak a dampyrok, akik a morák testőrei; ők egy mora és ember, vagy mora és dampyr gyermekei.

Tizenkét királyi család van. Mindegyik családot egy ember képviseli és van egy királyuk, vagy királynőjük, akit szintén ebből a 12 családból választanak ki. Ők irányítják a mora és dampyr társadalmat. Ezeknek a családoknak a tagjai a főnemesek, akik elsőként kapnak testőröket.

Ennyit egyenlőre, ha mégis van valami, amit nem értesz, szólj! :)

Teljes: Itt!

Bővítése:
Itt az Éjszakai játékok kibővített változatát olvashatjátok el. A fő esemény úgy marad benne, ahogy volt, de eléggé kibővül. :)
Az Adrian rajongóknak van egy külön meglepetésem, ugyanis Claire szemszögéből néha átugrunk az övére. :)
Az első két rész nagyon rövid, de a többi hosszabb lesz.
Jó olvasást! :)
Sajnálom, de mivel nem nagyon volt érdeklődő a bővített változatra, így több rész megírására nem fog sor kerülni.


Képek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése