2015. augusztus 18., kedd

Hír: Pokoli csillogás

Sziasztok!

Végre valamelyik nap nekiültem és befejeztem a Pokoli csillogás első részét, ami habár kicsit rövid lett, de megérkezett és később hosszabb fejezetek lesznek, nem kell aggódni. :)

Habár a Hosszú írásaim menüpont alatt ott van a tartalma, azért leírom ide is. :)

Tartalom:
Im Min Ah legnagyobb álma vált valóra, amikor felvették az FS ügynökséghez. A boldogsága pedig tovább növekedett, mivel az igazgató fia, aki néha bejárt a próbákra, a legnagyobb figyelmét neki szentelte. Pár hét elteltével pedig meg is kapta a nagyszerű ajánlatot, hogy álljon össze a fiúval, Hyun Seokkal.
Azonban hamar kiderült, mégsem mondhatja ezeket a dolgokat szerencsének. Az ügynökség titkos tevékenykedései sorra tárulnak fel Min Ah szeme előtt, ő pedig csapdába esett, és minden erejével a kiutat keresi.
Lelki erejét Hyun Seok teszi a legjobban próbára, aki borzalmasan bánik a lánnyal, és nem mellesleg össze vannak zárva.
Aztán találkozik egy sráccal, akinek változó viselkedése teljesen összezavarja, és aki újabb titkokat rejteget.
Min Ah egyre jobban belefolyik a dolgokba, amivel a rá leselkedő veszély is nő. Viszont ez a szabadulást is elhozhatja számára, de vajon időben?


Idézetek belőle

"Szóval a szépségemnek hála, nem az énekessé válásra kaptam lehetőséget, hanem egy felfedezőkörútra a sötétség bugyraiba. Itt még a sztárokra jellemző hatalmas csillogás se adhat egy kis világosságot, csupán a reménytelenség marad."
Prológus

"- Igazad van – bólintott végül. – Viszont igazából nem erről akartam veled beszélni. – Szünetet tartott, én meg vártam, hogy folytassa. – Azért járok be, mert szeretnék összeállni egy lánnyal. – Meghökkent pillantásomra azonnal magyarázni kezdte. – Mármint egy duót alakítani. Te pedig csodásan énekelsz, és téged tudlak a legjobban elképzelni magam mellett, hangilag természetesen. Mit gondolsz?"
1. rész

By, Cathy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése