2015. november 22., vasárnap

A vágy éjszakája

Erotikus egyperces novella 18+, és a kísérő zene! :) 

A kitárt ablakon beáramló hűvösebb szellő jólesően cirógatta felhevült bőröm, ami egyrészt a nyári éjszakák fülledtsége miatt, másrészt a férfira való várakozás miatt volt. Halk sóhaj hagyta el a számat, ahogy az előttem álló estére gondoltam. Testemet csupán egy, erre az alkalomra kiválasztott vörös fehérnemű takarta.
Felnyitottam szemem, az agyam már kezdett túlpörögni, így inkább kinéztem a tiszta égboltra. A függönyök még jobban meglibbentek, ahogy kinyílt a szoba ajtaja. Egyből arra kaptam a tekintetem, és gyönyörködve néztem végig páromon, megállapodva végül az arcánál, amit sötétbarna kicsit hosszabb haj keretezett. Pillantásom összekapcsolódott a fekete szempárral, amiben úgy imádtam elveszni, és most a vágytól csillogott, tükrözve saját érzéseimet is.
- Maradj! – szólt hirtelen, mikor elkezdtem felülni, hogy odamehessek köszönteni.
Így azonban fekve vártam, és habár behunytam a szemem, végig éreztem a testemen a tekintetét, amitől jóleső borzongás járt át. A légzésem is felgyorsult, mikor végül megéreztem az ujjak érintését a bokámnál, amik szépen siklottak felfelé. A mellkasom megemelkedett, mintha a kéz vonzaná felfelé.
Végül nem bírtam tovább, a szemem felpattant, és felülve a nyaka köré fontam karom, lehúzva az ágyra, majd az ölébe másztam és megcsókoltam. Ajkaink hevesen forrtak össze. Úgy éreztem, mintha már napok teltek volna el az utolsó találkozásunk óta, amiknek a tartalmát most rögtön akarnám bepótolni. A parfümjével keverődő bőrének az illata is részegítően hatott rám, ahogy az orromba kúszott.
Hamar megszabadítottam az ingtől, mindeközben egy pillanatra se szakadva el az ajkaitól. Aztán kezem végigjártattam a felfedett csupasz bőrfelületen. Szerettem volna teljesen felfedezni, lassan és egész éjszakába nyúlóan, most azonban elszálltak ezek a gondolatok. Olyan rég vártam már erre a pillanatra, hogy az egész testem türelmetlenül követelte a férfit teljes egészében. De szerencsére úgy tűnt, nem csak én érzek így.
A következő pillanatban ledöntött az ágyra. Majd megszakítva a csókot, szája a nyakamra vándorolt. Hajába túrtam ujjaim, és hátát simogattam, ahogy lejjebb haladt. Megemelkedtem kicsit, így könnyedén lefejtette rólam a melltartót, hogy aztán mellbimbómmal kezdjen játszadozni. A sóhajok egyre sűrűbben törtek elő torkomból, főleg mikor gyengéden megharapott.
Majd tovább fokozva gyönyörű gyötrelmemet, keze besiklott a bugyimba, és lassan végighúzta ujját az érzékeny pontomon. Folytatta még kicsit a kínzásomat, hogy aztán elszakadjon tőlem. Mindez azonban csak egy pillanatig tartott, míg megszabadított az utolsó kis textil darabtól. Nyomott egy csókot a számra, majd végig a hasamon, a combom belső részén, megállapodva végül az ölemnél.
Nyelvének első érintésétől teljesen kikészültem, de mintha nem lett volna elég ez, egy ujját belém dugta, amit követett a második. Én pedig hátravetett fejjel nyögdécseltem, markoltam a takarót vagy a hátát.
Mikor megéreztem a gyönyör közeledtét, próbáltam leállítani, de nem törődött vele, addig folytatta, amíg az élvezet után halkan nem pihegtem. Felhúztam magamhoz, hogy meg tudjam csókolni, majd megfordítottam magunkat, rajtam volt a sor.
Az előbbiek után kicsivel sikerült visszafognom magam. Bár azzal kezdtem, hogy lehúztam róla a nadrágot és a boxert. Utána ráérősen fedeztem fel a testét csókokkal és finom harapásokkal beborítva. Végül számba vettem férfiasságát, először csak ízlelgetve, majd egyre jobban bekapva. Látva mennyire élvezi, még inkább felajzott.
Ő vetett véget a kényeztetésnek. Az ágyra nyomott és vadul megcsókolt. A nyelveink játékosan forrtak össze, miközben merev tagját megéreztem odalent. Az üresség szinte kínzott, érezni akartam magamban. Ezért tiszta kínzás volt, ahogy csak simogatott vele.
A hátára fordítottam, és magamba vezettem. Az elején kicsit kellemetlen volt, de ahogy mozogni kezdtem rajta se perc alatt átvette a helyét a gyönyör. Most én kezdtem kínozni lassú mozgással, de megfogta a csípőm és úgy irányított. Megtámaszkodtam az egyik kezemmel a lába mellett, mire elkezdte a csiklóm izgatni. Hangosan nyögdécseléssel adtam tudtára, milyen jól esik, és saját mellemet simogattam, ahogy az öröm köde körülölelt.
Hirtelen felült ő is, mire lábamat összekulcsoltam háta mögött. Az ajkait és nyelvét ízlelgettem. Míg keze a fenekemről fel nem tévedt a hajamba és gyengéden hátra nem húzta a fejem, hogy tudja a nyakamat csókolni, meg a melleimet.
Aztán lefektetett az ágyra, és gyorsított a tempón. Körmeim hol hátát, hol fenekét szántották, ahogy még mélyebben akartam érezni, mikor ez már lehetetlennek tűnt. Szinte teljesen kihúzódott, hogy utána tövig behatoljon újra, én pedig éreztem, közel járok megint. Láthatta rajtam, mert őrületes tempót kezdett diktálni, amitől hamarosan másodjára is elélveztem, szorosan körülölelve férfiasságát.
Pár másodperc múlva ő is követett, de nem húzta ki magát, aminek nagyon örültem, össze tudtam volna vele örökre olvadni, hogy soha ne kelljen elveszítenem.
- Isteni vagy – mosolygott rám megsimogatva az arcom, majd puha csókot nyomott a számra.
Szorosan magamhoz öleltem, nem akartam, hogy véget érjen ez az este. Az eufórikus érzés még sokáig beborította az agyam. Aztán elmentünk fürödni, és a másik megmosdatása megint összegabalyodásban végződött. Míg végül kimerülten hajtottam fejem vállára, lábaimat derekára és felsőtestét cirógattam, míg ő a hajamba fúrta arcát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése